Pages

26 Feb 2011

AMBERLIFE Akustiniai Koncertai Airijoje Kovo 24-27 d.d.

Ketvirtadienis, Kovo 24 d. 20 val.
PORTLAOISE, Kavanagh’s Venue (28 Main st.)

Penktadienis, Kovo 25 d. 20 val.
CARRICK-ON-SHANNON, Murtagh's Bar (Main st.)


Šeštadienis, Kovo 26 d. 21 val.
CORK, An Cruiscin Lan (19 Douglas st.)


Sekmadienis, Kovo 27 d. 20 val.
DUBLIN, Twisted Pepper (54 Middle Abbey st.)

Bilietai €15.
Edgaras Lubys – Amberlife pavasarį pasitiks Airijoje.

Lietuviams puikai žinomas atlikėjas ir dainų autorius Edgaras Lubys vyksta į turą po Airiją. Kovo mėnesį jo dainos skambės keturiuose šios šalies miestuose.
„Gavau pasiūlymą ir sutikau koncertuoti ten, kur lietuvių įsikūrę tikrai gausiai. Žinau, ką reiškia gyventi svetur, kai imi ilgėtis visko, kas primena Tavo šalį,“ – pasakoja dainininkas. „Tačiau daugelis mano dainų skamba anglų kalba, tad mielai lauksiu savo koncertuose ir vietos klausytojų.“
Garsus Lietuvos dainininkas pasirinko turui miestus, kurie yra skirtinguose Airijos kraštuose. Taip Edgaras turės galimybę ne tik nudžiuginti savo dainomis kuo daugiau žmonių, bet ir pats pakeliauti po šalį, kuri, sakoma, savo kraštovaizdžiu primena Lietuvą. Savo klausytojus nustebins naujomis, dar negirdėtomis dainomis ir pamalonins jų ausis jau girdėtais ir publikos pamėgtais kūriniais.
Drauge su Edgaru į Airiją keliaus ir jo bičiulis perkusininkas Donatas Senkus, kurio ritmai gyvai E.Lubio-Amberlife atliekamoms dainoms suteiks įdomesnio skambesio.
Į Airiją vaikinai ruošiasi išvykti kovo 24 dieną. Tą patį vakarą akustiniame koncerte lietuvio Edgaro Lubio-Amberlife dainas jau girdės Portlaoise gyventojai.

No comments:

Post a Comment